Tényleg ilyen rosszak a jegyeim?
Az a helyzet, hogy a reál tantárgyak nagyon nem mennek.. A kémiát, fizikát és a föcit szerintem ki tudom még javítani négyesre de a matekot lehetetlen, abból 3. osztály óta hármas vagyok sose ment, hiába jártam magántanárhoz. Most 7. osztályba járok és a félévi jegyeim valószínűleg ilyenek lesznek:
Biológia: 4
Irodalom: 4
nyelvtan: 4
rajz: dicséretes 5-ös
informatika: dicséretes 5-ös
Angol: 5
történelem: 4
Technika: 4
Tesi: 4
Ének: 4
Fizika: 3
Kémia: 3
Föci:2
Matek: 2
A szüleim azt akarják hogy gimnáziumba menjek, de ilyen jegyekkel nem hiszem hogy felvesznek bárhová is..
Annyira nem vészes, de tényleg a felvételi inkább a döntő. Másik magántanárral is próbálkozhatsz, hátha van aki el tudja mondani az anyagot úgy, hogy meg is értsd.
Vannak gimik ahova könnyű bekerülni, néhány helyre még egyszerűbb is mint egy népszerűbb szakközépbe (vagy szakgimi asszem most a nevük, arra gondolok ahol érettségit is kapsz). Úgyhogy ne mondj le a gimiről, ennél rosszabb jegyekkel is kerültek már be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!