Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudtok egy gyenge gimit sos?

Kutya0920 kérdése:

Tudtok egy gyenge gimit sos?

Figyelt kérdés

A tanulmányi átlagom elég gyére sikerült de gimibe szeretnék menni tudtok valami gyengét ahova felvehetnének sürgö Budapest Érd Budaörs és Törökbálint ezek jöhetnek szóba és jo lenne ha lenne bene info tagozat és van olyan iskola láttam ahol plusz pont ha vb elsö 6 ba bent voltál harmadik lettem

Köszi

2018. jan. 27. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha világbajnokságon harmadik helyezést értél el, sportolóként így akár még a jobb gimikbe is felvennének. Illetve ezzel az eredményeddel pontokat is kaphatsz majd az egyetemi továbbtanuláskor. Szóval ne aggódj, jobb helyekre is felvesznek szerintem. Sok szerencsét! :)
2018. jan. 27. 20:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm
2018. jan. 29. 10:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha tudtok gyenge gímeket léci írjatok le hogy biztos felvegyenek valahová
2018. jan. 29. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Szent Benedek Budaörsön.
2018. jan. 29. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom, ez nem olyan erős suli, és van pl. sport tagozat, ahol lehet plusz pontot is tudsz szerezni:

[link]

2018. jan. 29. 19:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

De ha valaki tud ilyen gyenge gímeket léci írja le

mert majd ezek közül vadászom ki a magamnak a legjóbbakat

2018. jan. 29. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Budapesten a Dózsa György Gimnázium
2018. febr. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!