Melyik szakot válasszam? Corvinuson a kommunikáció és médiatudományt, vagy NKE-RTK-n a bűnűgyi nyomozóit?
NE GYERE IDE!!!!!4!!!!47373!’
Ha idejossz életed legrosszabb döntését fogod meghozni, Magyarország legrosszabb egyeteme ez, ellenben a propagandával amit nyomnak orrba szajba mindenhol. Az hogy “elég kemény” nem kifejezés, ez maga a pokol. Ha csak nem akarsz egy kiégett 20 éves lenni aztán amikor elgurult az agyad visszafizetni 3milliotnezeknek akkor semmiképpen se gyere ide. Órák reggel 8tolveste 8ig aztán leszop@tnak miért van egy mikrogramm kosz a bakancsodon
A ketto nem fugg ossze. Akkor ne valaszd ezt, valakinek ez az eletcelja, ne vedd el tole a lehetoseget.:)
Elottem szolohoz meg annyit fuznek hozza hogy ha valoban nken vagy, biztos tudod, hogy sz*rni se mesz el ugy h ne tudnanak rola
Szoval vagy viszlat egyetem vagy kamuztal :)
Ne haragudj, megkérdezhetem, hogy te melyik szakon vagy?:)
Egyébként jogos amit mondasz, nem egyforma a kettő, de attól még ugyanúgy érdekelhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!