A Corvinus Közgazdaságtudományi Karon lévő szakok közül melyiket ajánlanátok?
Alkalmazott közgazdaságtan egyértelműen. Sokkal könnyebben emészthető mint a másik, másrészt csak 3 éves utána válthatsz irányt.
Gazdellemző brutál nehéz de viszont kapkodnak értük, kevesen végzik el
Az gazdelemző nagyon nehéz. A szorgalmi időszakban való folyamatos tanulás mellett teljesíthető (nagyon kevés szabadidőd marad). Osztatlanul indul a képzés 2017 óta, ami azt jelenti, hogy nem kell jelentkezni mesterképzésre. (a szak egyébként osztatlan mesterképzésként indul (MSc). Sokan csúsznak 1-2 évet a sok egymásra épülő tárgy miatt. Nagyon kevesen végzik el a szakot, de azok a kevesek később nagyon jól keresnek. Én azt javaslom, hogy jelentkezz AK-ra azon belül beiratkozásnál tudsz jelentkezni SPM (speciális pénzügy matematikai képzésre), szakon belüli képzés. Ezen kurzus keretein belül beleszagolhatsz abba, hogy a gazdelemzőn milyen nehezek a tárgyak (pl. a SPM-s mikro óra közösen van a gazdelemzőkkel). Ha nem sikerül az emelt matekod 85% felett, akkor szerintem már felejtsd el ezt a szakot. Az AK emberibb szak. Ha érzed magadban az erő, hogy te képes vagy a GPME-re, akkor hajrá. Én csak a saját véleményemet írtam le.
AZT JAVASLOM, HOGY AHOL TUDSZ MÉG ÉRDEKLŐDJ A SZAKOK UTÁN (PL.: ITT A GYAKORIKÉRDÉSEKEN, KÉRDEZZ CORVINUSOSOKAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!