Szerintetek van esélyem bekerülni ezekbe a középsulikba?
-- többi lent
Figyelt kérdés
Ma írtam meg a központi írásbelit. A magyar jól sikerült az olyan 40-43 pont lett. A matek számomra nagyon nehéz volt és nagyon is szomorú vagyok miatta. Az 13-17 pont lett. Lenne esélyem a Gundel Károly Szakgimnáziumban? 4,3-as az átlagom.
Jegyek, amit néznek.
Idegennyelv : 5 (angol)
Történelem: 5
Irodalom : 5
Nyelvtan: 5
Matematika: 3
És az idegenforgalmi része érdekelne. Illetve még A Deák Ferenc Gimnázium. Bár abba lehet kevesebb esélyeim vannak sőt.
Ha tudtok még ehhez hasonló sulikat nagyon örülnék. Előre köszi.
Szombaton megyek szóbelizni ott majd minden kiderül 😀
2018. febr. 28. 17:08
12/31 A kérdező kommentje:
Voltam szóbelin és minden nagyon jól ment mondták hogy eltudnak engem képzelni a kettannyelvu turisztikán❤A tanárok nagyon kedvesek és viccesek. A diákok aranyosak és jófejek. Az épülettel sincs semmi bajom jó nagy. Elsônek jelöltem és köszönöm mindenki válaszát.
2018. márc. 3. 11:37
13/31 anonim válasza:
Nem tudom mások hogy vannak vele, de én nem bírom a folyamatos megalázásokat így a sulit se. A kisebb probléma az hogy nem tudnak a tanárok tanítani.
Én továbbra is azt tanácsolom hogy amíg lehet gondold meg magad, de persze a te döntésed
2018. márc. 3. 15:18
14/31 anonim válasza:
Helyedben énis elkerülném ezt a helyet😂főleg a kéttannyelvű turisztikát
2018. márc. 3. 16:12
15/31 anonim válasza:
Még jó, hogy nem vagytok a helyében 😉
2018. márc. 3. 16:17
16/31 anonim válasza:
Tanárok kedvesek:DDDDDDDDDD év poénja
2018. márc. 3. 16:21
17/31 A kérdező kommentje:
Leírnátok pontosan, hogy mi miatt ne menjek oda? Mert egy kicsit megrémisztettetek.... Bár ez egyénfüggő. Nálam elég ha a tanítás normális és jó. Egyik rokonom járt oda és ő átment a vendéglátóis részre mert az Ifós rész neki kemény volt.
2018. márc. 7. 14:19
18/31 anonim válasza:
Most nehogymár lemondj arról a suliról ahová készültél, ami az álmod, mert pár olyan akinek nem jött be itt kampányol ellene. Minden iskolában van akinek nem jön be. Én is tudok ilyen rémsztorikat máshonnan. Ha az idegenforgalom érdekel nincs jobb suli. Még a Szécsényi Szakgimi van, Békéssy mindkettő gyengébb a Gundelnél. És azokban nincs talán rosszabb tanár vagy olyan gyerek akinek nem jött be? Ugyan már.
2018. márc. 7. 18:07
19/31 A kérdező kommentje:
Azt mondták hogy szeretnék ha odajárnék mert jó tanuló vagyok. És nem szándékoztam lemondani a suliról, amikor ott voltam mindenki nagyon kedves volt. A széchényi nem tetszett. A békéssyt meg sem jelöltem. Valószinüleg odamegyek. És örülök is neki ❤️ Máshol ahol voltam a diákok nem voltak ilyen jó fejek. Szóbelin sok diákkal beszélgettem.. Egyedül csk ez a szak érdekel. ❤️Az előzőnel igaza van vannak akiknek nem tetszik a suli, de az nem én vagyok.. De nektek is köszönöm a választ❤️Hasznos volt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!