Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nyíregyházi Zrinyi Ilona...

Nyíregyházi Zrinyi Ilona Gimnázium vélemény?

Figyelt kérdés

A tanítás,tanárok és a közösségről vélemény?

Lehetőleg olyan aki oda jár:)

2018. jan. 18. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Én csak ide jártam (pontosabban 2 éve végeztem) szerintem az is sokat elmond mennyire szerettem, hogy tesóm is ide jelentkezett elsőre helyre. ;) Nagyon-nagyon rendesek a tanárok, jól tanítanak - érthetően magyaráznak, reális elvárásaik vannak, még ha soknak is tűnik egyeseknek, de az érettségire igyekeznek maximálisan felkészíteni, így ha te is odateszed magad, konkrétan bárhova felvesznek (és most nem csak a magyar egyetemekre gondolok!). Többektől hallottam, hogy akik ide átjöttek, csak ámulnak-bámulnak azon, hogy nem csak szimpla tanár-diák viszony van itt, hanem tényleg nagyon kedvesek tudnak lenni, persze ha te is így állsz hozzájuk, akkor nagyon jó barátságba lehet kerülni velük (tapasztalat!:D). Nem tudom, főként melyik tárgy érdekelne, mert elvileg nyelvekben erős gimi (és nagy ajándék, hogy ingyen tanulhatsz két nyelvet évekig..), de nem csak ebből kap bő tudást az ember, hanem a fakton/faktokon is. A közösség szerintem elég jó, nekem nem csak osztályszinten, hanem évfolyamszinten is voltak barátaim, illetve még pár alsós is jó ismerősöm volt. Ha lenne bármi konkrét kérdésed, írj csak nyugodtan! :)
2018. jan. 21. 03:24
 2/3 anonim válasza:
Én most vagyok kilencedikes és imádom. Vannak elvárások nyilván,de tanulni mindenhol kell. A tanárok is jók, persze köztük is vannak kevésbé jók, de ez csak nézőpont kérdése. Minden tanár jófej, van olyan aki egész órán poénkodik, nála nem kell sokat tanulni, csak a dolgozatokra, szerintem ez így pont jó:D Én pont mindenből a legjobbakat fogtam ki szóval szerencsés vagyok:D Vannak tanárok akiknél kicsit nagyobb az elvárás, de nem kell megijedni, mert ez csak a javunkra válik érettséginél. A közösség is nagyon jó, nem nézik le a nagyobbak a "kicsiket". Nagyon hamar be lehet illeszkedni, és meg lehet szokni a környezetet. Nem bántam meg hogy ide jelentkeztem, sőt inkább örülök neki.
2018. febr. 3. 15:46
 3/3 anonim válasza:
Most vagyok én is kilencedikes. Nekem teljesen megfelelő. Nagyon szeretem. Vannak tanárok, természetesen, amelyeket nem szívlelek, de a tanári kar zöme nagyon kedves, odaadó és szimpatikus. Sokkal hajtósabb, mint az általános volt, de épp ezért hívják gimnáziumnak. Ha elég kitartóan tanulsz, és szeretnéd elérni a céljaidat, álmaidat, akkor ez egy tökéletes hely. Lehetőség szinte mindenre van, csak elindulni nehéz.
2018. febr. 17. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!