Melyik a legjobb gimnázium, ahol van dráma tagozat? (Budapesf€
Szia!
Engem érdekelne a véleményed ha már odajársz! Én is odakészülök és amit te leírtál teljesen rámillik. Én is sok jót hallottam a vmg-ről, viszont a Nemes Nagy Ágnes gimnáziumból sokkal többen szereznek gyakorlati érzéket és onnan nagyon sok gyerek színész kerül ki színházakba, sorozatokba akár az alatt amikor ott tanul. Rengeteget próbálnak, rendeznek, sokszor éjszaka is bentmaradnak egy színdarab próba miatt. Nekem a vmg-ben az igazgató nagyon szimpatikusnak tűnt, de sajnos pár hete elhunyt. Ami még tetszik benne az az, hogy nagyon közel van a kolija (Evangélikus Középiskolai Kollégium) a Pesti Magyar színházhoz, így egy esetleges főpróbahéten nem kellene utazgatni.
Viszont az oktatásban szerintem jobb a Nemes Nagy Ágnes, csak nagyon kieső helyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!