Szerintetek melyik a legáltalánosabb mérnöki vagy természettudományos BSc képzés Magyarországon, ha hosszútávra tervezek?
Sziasztok, tavasszal érettségizek, és most nem tudom hová menjek továbbtanulni. Olyan képzésre szeretnék menni ami a lehető legkevésbé korlátozódik egy adott tudományterületre. Úgy képzelem el a munkámat, hogy több tudományterület együttes alkalmazása lesz a feladatom, így sokkal inkább az általános mérnöki, problémamegoldói szemlélet kialakítására törekszem mint azonnal kamatoztatható, kész tudásra. Ezalatt a matematikai alkalmazásokra gondolok leginkább, de nem olyan a gondolkozásom hogy túlzottan a matekra menjek rá, fontos nekem a gyakorlati megközelítés a képzés során is. Végső soron szeretnék magas(abb) pozícióban dolgozni, az idő nem olyan fontos tényező.
Gondolkoztam a fizikus és gépészmérnök szakokon, matekfaktra járok és elég jó vagyok programozásból amúgy (az emelt infóm 90%-os lett).
Megköszönök minden választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!