BME VIK mellett tudnék rendszeresen sportolni?
Ősszel leszek elsőéves, kicsit izgulok, hogy mi vár rám. Nem egyből középiskola után megyek, van már tapasztalatom az egyetemi életben, de nem ilyen szakon. A matematikai és informatikai tudásomat most, az utolsó vizsgáim után kezdem el intenzívebben fejleszteni, hogy ne legyen teljesen idegen a tananyag, nem félek a kihullástól, megvan a szorgalmam és nem szoktam bulizni sem.
Viszont a sport a mindenem. Nem versenyszinten űzöm, de érzem, hogy rosszul vagyok és feszült vagyok, ha nem mozoghatok. A tesis tárgyakat ki tudnám már most is simán váltani, nem látom értelmét ott lötyögni ahelyett, hogy egyedül minőségi munkát végeznék és kimozognám magam. Mennyire kivitelezhető heti 5 edzés (nagyjából 1-2 órásak mindennel együtt) az egyetem mellett? Tudnám tartani anélkül, hogy rámennének a jegyeim, vagy ennyire elveszi az embernek minden idejét a tanulás, hogy napi 1-2 szabad órája sem lenne?
Mit gondolsz ez egy börtön vagy mi?
VIK-en vagyok, van időm edzeni, bulizni, barátnőzni, haverokra is és minden hülyeségre, amire csak akarom.
Így van 4,6-4,7-es átlagom.
Szorgalmi időszakban nem minden nap tanulok, sőt.. csak ismételgetek reggel-délután amikor megyek haza a buszon. Kb. ennyi.
Sima 5 edzésre nem megy rá semmilyen jegyed. Azt meg el ne hidd márm, hogy bárki is olyan sokat tanulna. :D
Kb. 2 hónap alatt kiégnél és kéne 1-2 év regeneráció számodra.
Ha infóra mész, ott azért van időd minden másra.
#1: Villanyon BSc végére szépen ki lehet égni. Gyakorlatilag minden félévben volt egy tárgy, amire rámegy az embernek minden ideje, mert nem elég a típuspéldákat tudni, és ezt az oktatók a feléd nyújtott hozzáállásukból is éreztetik, hogy egy taknyos kis hülyegyereknek néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!