Ha 2 félév után otthagyom az egyetemet, kell fizetnem valamennyi pénzt az államnak?
Figyelt kérdés
Ha 2 félévet járok az egyik egyetemen, viszont szeptembertől egy másik egyetemen kezdek, kell fizetnem az államnak? Mert én úgy értelmeztem, hogyha 1 éven belül elkezdek egy másik egyetem, akkor nem kell fizetnem. Illetve az probléma lehet, hogy ez állami ösztöndíjas képzés, amire megyek az viszont köztársasági ösztöndíjas képzés lesz.2018. jan. 1. 18:29
1/6 anonim válasza:
Nem. Csak elhasználtál 2 állami félévet.
2/6 A kérdező kommentje:
bocsánat, a kérdésben elrontottam *közszolgálati ösztöndíjas
2018. jan. 1. 19:21
3/6 anonim válasza:
Szerintem az iskolád TO ján szakszerűbb segítségnyújtást kapsz a kérdéseddel kapcsolatban :)
4/6 anonim válasza:
Ha a kérdező szintén NKE-s a TO használhatatlan.
5/6 A kérdező kommentje:
Semmelweises vagyok és NKE-re mennék át. A mi TO-nk szintén használhatatlan..
2018. jan. 3. 07:17
6/6 anonim válasza:
Akkor legalább hozzászoktál a TO-hoz :D
Az ösztöndíj formájával nem lesz baj, nálunk is vannak olyanok,akik ott hagytak egy másik egyetemet. Igazából ebből nem lehet problémád és valóban 1 évet ír a szabályzat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!