Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha 2 félév után otthagyom az...

Ha 2 félév után otthagyom az egyetemet, kell fizetnem valamennyi pénzt az államnak?

Figyelt kérdés
Ha 2 félévet járok az egyik egyetemen, viszont szeptembertől egy másik egyetemen kezdek, kell fizetnem az államnak? Mert én úgy értelmeztem, hogyha 1 éven belül elkezdek egy másik egyetem, akkor nem kell fizetnem. Illetve az probléma lehet, hogy ez állami ösztöndíjas képzés, amire megyek az viszont köztársasági ösztöndíjas képzés lesz.

2018. jan. 1. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak elhasználtál 2 állami félévet.
2018. jan. 1. 19:05
 2/6 A kérdező kommentje:
bocsánat, a kérdésben elrontottam *közszolgálati ösztöndíjas
2018. jan. 1. 19:21
 3/6 anonim válasza:
Szerintem az iskolád TO ján szakszerűbb segítségnyújtást kapsz a kérdéseddel kapcsolatban :)
2018. jan. 3. 00:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha a kérdező szintén NKE-s a TO használhatatlan.
2018. jan. 3. 05:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Semmelweises vagyok és NKE-re mennék át. A mi TO-nk szintén használhatatlan..
2018. jan. 3. 07:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor legalább hozzászoktál a TO-hoz :D

Az ösztöndíj formájával nem lesz baj, nálunk is vannak olyanok,akik ott hagytak egy másik egyetemet. Igazából ebből nem lehet problémád és valóban 1 évet ír a szabályzat :)

2018. jan. 4. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!