TibiCsirke kérdése:
Igazságügyi igazgatások szak elvégzése után lehetek jogász?
Figyelt kérdés
Érdekel az igazságügyi igazgatások szak. Ha elvégzem a 6 félévet, utána lehetek jogász valamilyen mesterképzés által? Vagy nem számít semmit, és ahhoz hogy jogász legyek muszáj az 5 éves osztatlan képzést elvégeznem?2017. dec. 27. 21:27
11/12 anonim válasza:
Én az álligot és a jogot is elvégeztem, és jogi PhD-m is van. Szerintem nem kell az álligról lekezelően nyilatkozni. Egyes jogi tárgyak nem voltak könnyebbek, mint az ELTE AJK-n, legalábbis 2002 előtt. Amúgy az Angus névvel a marha reális asszociáció😆🥩🐂.
12/12 anonim válasza:
2: Egy embert mutass, aki 3 év alatt végezte el. Az a 4 is gyakran 5, az 5 meg 6 a csúszások miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!