Miért nem kapok levelet az Oktatási Minisztériumtól?
szia!!
én is hátrányos helyzetű vagyok
múlt pénteken felhívtam őket,azt mondta a hölgy h.a hátrányos helyzetet igazoló dokumentum feldolgozása több időt vesz igénybe,de ne aggódjak.
június elejéig váthatsz..
Elözőnek:
Akkor nem baj, hogy nem fizettem be a csekket?
Valaki azt mondta, hogy érvénytelen. Akkor miért van odaírva? Akinek van ilyen jelentkezési csekk (a jelentkezési lap mellé lehetett kapni), az nyugodtan elolvashatja.
Ha nem fizetted be,de ő mégis úgy találják h.nem vagy hátrányos helyzetű,akkor elvileg ebben a bizonyos levélben küldik utólag neked ugye a csekket..
De mivel az adatfeldolgozás lassúsága miatt te még NEM kaptad meg a levelet,ezért nem is tudtad volna befizetni..Ez ELVILEG nem a te hibád-..
Hiszen ami nincs nálad,azt nem tudod befizetni..:O
Az a legtisztább ha felhívod őket,én is 2 perc alatt lrendeztem a kérdéseket,mikor felhívtam őket.
HAJRÁ!!
ne hagyd magad,te mindent jól csináltál!
lépj be felvibe
regisztr.levelet én se kaptam még meg,de felviben megvannak az adataim.
regisztrálj,küldenek az emailcímedre egy biztonsági kódot,azután azzal tudsz majd mindig belépni.
utolsó vagyok
nem e-felvivel jelentkeztem!postai úton
Megnyugodhatsz, én is tök ugyanúgy vagyok, mint te és még én sem kaptam, még én sem fizettem, viszont a jelölt sulik már dobálnak az e-mailjeikkel, sőt felvételizni is voltam szóval érvényes a dolog.
Amúgy meg mi a jó francnak telefonálgasson minden szarért az ember, ha van egy oldal, ahol mindenről tudomást szerezhetsz, pl EEEEZZZ, vagy felvi, 18 éves suna hidd el attól nem leszel majd érettebb mások szemébe, mert minden kis szaré amit nem értesz egyből tárcsázol. Az már más kérdés, hogy a válaszok első fele nem épp felel meg a valóságnak, és emiatt telefonon vszeg hamarabb kaptál volna megnyugtató választ.
Én is hátrányos helyzetű vagyok, és még én sem kaptam meg a reg.levelet. Ha regisztrálsz a felvi.hu-ra ott meg tudod nézni, hogy bent vagy e a rendszerben. Én megnéztem már, és a hátrányos helyzetet igazoló dokumentumok mellett az áll, hogy feldolgozás alatt.Gondolom az nem megy olyan gyorsan, azért sem kaptunk még reg levelet.
Az, hogy nem fizettél be csekket, egyáltalán NEM gond, hiszen egyértelműen leírták, hogy a hátrányos helyzetesek utólag kapnak csekket,a regisztrációs levéllel.Úgyhogy nyugi, érvényes a jelentkezésed.Nem tudom a sok tufa, aki nem ért hozzá minek irogat ilyen hülyeségeket -.-'
Egyébként te miért vagy hátrányos helyzetű? Én gyermekvédelmi kedvezményben részesültem és elküldtem minden papírt, úgyhogy remélem elfogadják.. Jó lenne az a 25 pont a 452höz :D
12:52-höz:
Én is rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülök. Anyukámmal élek, aki nagyon kevés nyugdíjat kap. Még kapjuk a családi pótlékot, ennyi az összes jövedelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!