Hogyan készüljek a kémia emelt érettségire?
Figyelt kérdés
11.-es vagyok, állatorvosira készülök. Kémia, biosz fakultációra járok. Sajnos a kémia számítási feladatok nem mennek. Leginkább a bajom az elindulással van. Sok helyen olvastam, hogy a fakultáción kívül az itthoni folyamatos gyakorlás ad rutint. Megvan a Villányi feladatgyűjtemény és az Ötösöm lesz kémiából is. A kérdésem az lenne, hogy ti hogyan készültetek? Mármint csak kezdjem el az első feladatokat és csináljam vagy valamilyem tematikát kövessek? Köszönöm előre is!2017. dec. 19. 18:59
1/7 anonim válasza:
Nézd meg, hogy melyik típus kell, van benne egy-kettő amit nem kérnek számon. De egyébként igen, nekiülsz és csinálod. Könnyűekkel kezd és egyre nehezedik adott témán belül. Én is ebből készültem, nekem jó volt.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor te is így készültél? Hol tanulsz ha szabad kérdeznem? :)
2017. dec. 19. 19:58
3/7 anonim válasza:
Szerintem keress egy különtanárt, nekem nagyon bevállt. Én most fogok 2018ban érettségizni, augusztus óta járok tanárhoz, úgy, hogy előtte nekem se mentek a számítások. Sajnos a suliba nekünk elég alacsony a színvonal,de külön egy fél év alatt végioldottuk az összes feladatot az Ötösöm lesz-ből és most érettségiket csinálunk. Az embernek magától nehéz rájönni egy adott feladat megoldásának a menetére, ebben tud segíteni egy tanár.
Ha pedig nincs rá lehetőséged akkor azt tanácsolnám, hogy a Villánnyis kétszintű érettségis könyv tematikája alapján haladj, minden fejezet végén van egy kis táblázat a hozzá tartozó számolásokkal az Ötösöm lesz-ből.
Sok sikert és eredményes felkészülést! :)
4/7 anonim válasza:
#1es vagyok. Állatorvosira járok, én így készültem. Ha valamivel megakadtam akkor pedig megkérdeztem a faktos tanárt óra után, vagy ha épp a házit nem tudtam akkor órán.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2017. dec. 20. 05:53
6/7 anonim válasza:
Én jártam külön tanárhoz 11.-ben,ő vele nagyon sokat számoltam. Nála is és otthonra is sok példát feladot. 12.-ben pedig szinte minden délután elővettem az ötösöm lesz kémiából című kis könyvecskét,akkor is ha csak 2-3 példára volt időm.:) sok sikert az érettségire!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2017. dec. 24. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!