Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mire készüljek a rendőri Okj...

Mire készüljek a rendőri Okj képzésen?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Jövőre érettségizem. Nem szeretnék fősulira menni (tanulmányi eredményt nézve sem lenne meg rá a pontszámom). Szóval Okj képzésre gondoltam ezek 2-3 évesek. fizikai képesség alatt mit értenek, mit kell csinálni, hogy ennek megfeleljek, és a pszhiológiai részén milyen kérdések várhatóak?
2010. jún. 2. 21:03
 1/1 anonim válasza:
Én 21 vagyok,lány és most érettségizek, mostanában én is keresem a neten az OKJ-s tanfolyamokat, mert nekem sem lesznek az eredményeim jók, esti suliba jártam és igazából nem nagyon érdekelt, hogy milyen eredmény lesz, csak meglegyen... Azt olvastam hogy 2 évesek a képzések és utána még be kell állnod dolgozni 2 évet rendőrként, az kötelező.. futni kell meg különböző gyakorlatokat csinálni és abból kapsz egy pontszámot és ha nem kapsz rá elég pontot nem vesznek fel...a pszichológiára azt írja mindenki, hogy próbálj meg nyugodt maradni, mert az agresszióra mennek rá. Van olyan ahol kell jogsi is vagy pedig alá kell írnod, hogy a vizsgáig leteszed a jogosítványt... Én sajnos a lakóhelyem közelében nem találtam ilyen képzést..
2011. máj. 9. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!