Vizsgaidőszak - 8 óra bruttó tanulásból hány óra a nettó tanulás nektek? (Egy napon)
Én pár napja kezdtem el így tanulni - és a 8-ból olyan 6,5-7 óra nettó tanulás jön ki.
Nektek mennyi? (Aki 6 vagy 12 órákat tanul, az is 8 órára vetítve válaszoljon, ha lehet. Aki nem tanul, az ne válaszoljon.)
Soha nem idő szerint tanulok, hanem mennyiség alapján.
Előre meghatározok bizonyos lapszámot és addig tanulok, amíg nem tudom.
Azonban ez sem szokott több lenni napi 6-7 óra tiszta tanulásnál.
Én így nem tudok tanulni.
Ha az egész napomat "végigtanulom" akkor az így néz ki:
7kor kelek, 8-11ig 3 órát egyben letolok, max pisiszünettel. Utána megebédelek, kigyek a kutyával sétálni 40-45 percre, iszok egy kv-t, felnézek facebookra, ilyenek.
1-4ig megint egyhuzamba tanulok, majd általában egy pár óra elmegy a családdal beszélgetni, kutyázni, sorozatot nézni. 8-11 ig szoktam általában, vagy éppen az aktuális adagot befejezem. Még este lefekvés előtt mindíg olvasok, kb éjfél fele megyek aludni. Így netto 9 óra legalább megvan, viszont az egész napom el is megy. Nekem mujszáj, hogy legyen több és hosszabb szünet, így jobban fog az agyam. De egy héten csak kb 2-3 ilyen napom van, ha valami programom van akkor muszáj egyben letolni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!