A külső konzulensem nem reagál semmit, pedig a hétre kéne a szakdolgozat bírálati lapom. Mit tegyek?
figyelj, tesz az magasról az egészre, nagy valószínűséggel a bírálatot is úgy írja meg h el se olvas semmit, ne viccelj, ebben a dilivilágban már ez van.
ha csak ez az utolsó papír hiányzik tőle, akkor menj el hozzá, másképp nem fogod utolérni, bár az izgalmas h miért nem akar veled beszélni, sztem még rá se nézett semmire. szal még ma este keresd meg!
pedig a szakdolgozatom írása közben ha írtam ki e-mailt, akkor mindig válaszolt még aznap, esetleg másnap, ha meg nem ért rá, megírta hogy mikortól lesz elérhető. szóval ez nem vall rá.
igen ez az egyetlen papírom hiányzik. a szakdolgozatot, cd-t, összegzéseket, konzultációs lapot leadtam novemberben. hétfőn a gyakorlati naplóm is.
ha emiatt bukok el, én megbolondulok.
engem már az sem érdekelne ha kettest írna a bíralatomra csak lenne a kezemben a lap. rengeteget dolgoztam a szakdolgozatommal... nem bírnám még egyszer végigcsinálni.
felhívtam.
személyesen nem akartam zaklatni.
köszi nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!