Miért nem tudok már úgy tanulni mint korábban? 23N
Igen érdekel. Hiszen ezt tanultam 3 évig.
Viszont amit a héten megtanultam, azt már ma sem tudom visszamondani így kezdhetem előről az egészet.
Fáradt is vagyok, nem tudom kipihenni magam, egész héten dolgoztam, holnap is megyek. Nagyon bánom hogy bejelentkeztem a záróvizsgára de már nincs visszaút, mert leadtam a szakdogám is. :(
Köszönöm a biztatást! :)
Nagyon szerencsétlennek érzem magam.
Szia! Igen igaza volt az egyik kommentelőnek. Belejöttem a tanulásba. Tényleg az lehetett az oka hogy nagyon elszoktam ettől. Én is jövőhéten államvizsgázok. Sikerült végigtanulnom a tételeket, ezen a héten már csak ismétlés van. A szakdogámat elfogadták, én a szakdoga védés miatt izgulok nagyon,hogy ki kell állni oda. De remélem nem lesz gáz.
Szerintem neked sem lesz bukás nyugi. Valamit biztosan tudsz. Tanulj amennyit csak bírsz. Én is hetek óta kb a szobám rabja vagyok, de mindig azt mondom magamban hogy már csak ennyit kell kibírni, utána azt csinálok amit akarok. Rakd el a telefont, könyvek,tételek elő és hajrá! Szurkolok neked!:)
Ezen a héten tuti megtudod te is. Nekünk is pénteken lehet megtekinteni a bírálatot, de e-mailben megírta nekem a javasolt jegyet a konzulens onnan tudom.
Igaziból semmi lelkesedésem már a tanuláshoz.
Azért majd írj hogy sikerült a vizsgád. Kíváncsi vagyok!
Elvileg a vizsga előtt a záróvizsgázó tudomására kell hozni a bírálati eredményt a szakdogáról. Olyan nincs hogy a vizsga után tudod meg szerintem.
Pontos vizsgaidőpontod van már? Mert nekünk azt is még csak ma tették fel.
Türelem..:) Amúgy tuti elfogadták a szakdogád. Ha a követelményeknek megfelelően csináltad akkor nem lesz baj. Egyik csoporttársam teljesen összecsapta és 3-ast javasoltak neki a konzulensei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!