Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti mit tanácsoltok, ajánlotok?

Ti mit tanácsoltok, ajánlotok?

Figyelt kérdés

Vidéki főiskolán, nevelői karon belül az egyik 3 éves alapszakon vagyok, az első félévemet teljesítettem, februártól jövő év februárjáig passzív hallgatói státusszal rendelkezem.

Munkalehetőség miatt kimentem külföldre, hogy megszedjem kicsit magam, azóta visszajöttem. Megint lehetőségem lesz rá jövő ősszel kimenni, és nem nagyon mondanám le. Abba akarom hagyni a főiskolát, nem testzik a szak, a képzés meg....kiforratlan, tán ez a legjobb szó rá. A kint létem után, már nem tudom magamat visszaerőszakolni az iskolapadba, főleg nem ennyi évre, egy olyan szakra, amire rá lettem dumálva még ha "könnyű" is. De valami papír kell, mert egy érettségivel a papírok hazájában semmire se megyek és mindenkitől csak ezt hallom. Tudnátok mondani valami olyan intenzív képzést ami lehetőleg 1 éves (esetleg van ráépülés) és otthon el lehet végezni? Akár angol nyelvű/eredetű is lehet, amit később kint is tudnék kamatoztatni. És még annyi, hogy lehetőleg olyan szak legyen, amivel el is lehet helyezkedni. Nem vágyom több százezres fizetésre belőle, csak egy kis kezdő löketre, meg hogy legyen mit nekem is az asztalra tenni.

2017. dec. 1. 12:03
 1/1 anonim válasza:
Ha ennyire nem akarsz tanulni akkor csak hagyd az egészet.
2017. dec. 1. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!