Hogyan énekelhetnék jobban?
Figyelt kérdés
Na jó, nem akarok az új Shakira lenni... De az a helyzet, hogy a dráma tagozatra szeretnék jelentkezni, és a szóbelin énekelni kell, de én nem tudok. Komolyan nem! Az ének "tanár" nem tanított meg kottát olvasni. 14 éves vagyok és nem tudok kottából énekelni. Nem is teszünk semmit ezért órákon.
Esetleg van valakinek tippe, tanácsa? AZ, hogy járjak külön énektanárhoz, sajna nem fér bele, illetve megkérni sem tudom a mi tanárunkat, hogy segítsen. Van valami aplikáció esetleg videó ahonnan segítséget kaphatok? Mert addig rendben, hogy a videók alapján itthon csinálgatom, de nem tudom, hogy jól csinálom-e.
2017. nov. 27. 16:42
1/1 anonim válasza:
Hát ha egyáltalán nem tudsz énekelni akkor az bukta.Legalább is szerintem.Valamennyi tehetség kell hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!