31 éves vagyok az érettségi átlagom négyes volt, szerintetek hova menjek tovább tanulni munka mellett?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 16:02
1/4 anonim válasza:
Ennyi infó alapján igen nehéz bármit is mondani. Először is mi az ami vonz, amit szívesen csinálnál, és mik azok, amiket semmi pénzért? Mihez lenne kedved, ami miatt nem unott arccal mennél melóba nap mint nap? Nem azt mondom, hogy rögtön munkákat sorolj fel ha nem megy, de talán kezdésnek elég lehet pl.: szereted a természetet, vagy az iroda kényelmesebb, esetleg egy műhelyben...kötött munka idő, vagy szabad napi beosztás..ilyesmik.. bármi..nos?
3/4 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért emeled ki a kérdést, ha nem válaszolsz az első kommentelő kérdésére.
4/4 A kérdező kommentje:
Szeretek emberekkel foglalkozni,ismerkedni,barátkozni,az emberekkel való kapcsolat tartás szinte mam már a lételemem.A elgjobb lenne számomra olyan munka,ahol emberekkel beszélgethetek egéyz nap,sajnos fizikailag nem vagyok valami erős,mindíg elég gyengécske voltam,ezért sajnos a fizikai munkát nem birom.Nem birom a fizikai munkát,a monotoninást.
köszi a válaszokat
2010. jún. 10. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!