Mi kell ahhoz, hogy felvegyenek a Sote-ra?
Figyelt kérdés
Sok helyen láttam írtak dolgokat erről de eléggé sok különbség volt közöttük. Megköszönném ha valaki leírná aki oda jár. Általános orvos... majdnem elfelejtettem :D2017. nov. 25. 18:52
1/17 anonim válasza:
-emelt biosz érettségi és
-emelt kémia/fizika érettségi és
-érd el a ponthatárt
2/17 anonim válasza:
Jó orvosokat a SOTE-n képeznek! :)
3/17 anonim válasza:
Mi kell a SOTE-ra? Teljesítmény! A vidéki orvosikkal szemben oda nem vesznek fel akárkit!
4/17 anonim válasza:
Hiába pontoztok le, szarkazmus volt. A kérdező kérdéséből látszik, hogy lenézi a vidéki orvosikat.
"Megköszönném ha valaki leírná aki oda jár" Mert aki másik orvosira vagy egyetemre jár, az nem tudja leírni?
-emelt biosz és kémia/fizika
-el kell érni a ponthatárt
Minden orvosira ez kell, nem csak a SOTE-ra.... Vagy ezt csak egy SOTE-s tudja leírni, csak neki hiszi el?
5/17 A kérdező kommentje:
Nem nézem én le a többi orvosit se, azt se tudtam, hogy minden orvosira ugyan azok a követelmények. Nem tudom te miből szűrted le hogy lenézem de oké. Azért Sote-t kérdeztem mert oda akarok menni, valószínüleg a többi orvosit is megjelölöm utána.
2017. nov. 27. 19:21
6/17 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez bullshit :D
18-20 éves vagy, idén felvételizel, és azt se tudodtad, hogy adott szakra képzési helytől függetlenül azonosak a felvételi követelmények ? :D Viccnek is rossz.
7/17 anonim válasza:
Kérlek, ne jelöld be a többit! Menj csak a SOTE-ra! Oda való vagy :)
8/17 A kérdező kommentje:
Jövőre felvételizek
2017. nov. 27. 19:30
9/17 anonim válasza:
Idén alatt a 2017/2018-as TANÉV-et értettem. 2017-ben már nehezen tudnál orvosira jelentkezni....
10/17 A kérdező kommentje:
11-es vagyok...
2017. nov. 27. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!