Érettségit lerakni 22 évesen?
Sajnos elszúrtam az iskolát, így csak 9 osztályom van.
Egyetemre is szeretnék majd menni... De előtte érettségit szeretnék lerakni. Nem tudom, hogy érdemes -e ilyen későn elkezdeni.
Jaj, ne sírjál már, anyukám 40 évesen érettségizett le, és nem nyafogott egy percig sem.
Vannak emberek, akik mondjuk évvesztesek, nyelvi előkészítős osztályba mentek, simán bukások meg bénázások nélkül 20 évesen érettségiznek.
Tök jó, hogy vannak céljaid, 22 évesen még semmiről sem vagy lemaradva! (Nekem 30 feletti szaktársaim is vannak az egyetemen, akik a másoddiplomájukat csinálják és előtte teljesen mással foglalkoztak.) De ha folyamatosan ilyen gondolatokkal bizonytalanítod el magad, akkor nem lesz szorgalmad is kitartásod sem az érettségihez, sem az egyetemhez. Ne állj a saját magad útjába! Sosem késő észbe kapni, hogy mostantól szeretnéd az életedet jó irányba vinni! Hajrá!
Hova akarod lerakni és mi akadályoz meg benne?
Ha viszont leTENNI szeretnéd az érettségit akkor hajrá! Soha nem túl késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!