Gyógyszerész szak. Nőies szakma gyógyszerésznek lenni?
Egy orvosnál biztos több tiszteletet kapnál. Már tökre nincs megbecsülése az eü dolgozóknak:(
Amúgy szerintem több a nő, de nem kifejetetten nőies szakma. Ha ez érdekel, vágj bele:)
A patikus rabló megtalál!:)
Ide férfi kell!
Én is gyógyszerész leszek, bár nő, és ismerek nem egy férfi gyógyszerészt:) De minden szakma elnőiesedik, már gépészmérnökin is látni nőket, az építészeti karok fele nő, az állatorvosin 90%-os a csajok aránya, orvosin szintén elég sokan vannak... Ez ne gátoljon meg semmiben:)
Amúgy hova mész? Most kezdesz majd?:)
A Sotéra jelentkeztem.
igen, sok szakma elnőiesedett, főleg az egészségügyisek, a BME-n is van olyan szak, amin sokkal több a nő, mint a férfi (tapasztalat)
Engem a gyógynövénytan fogott meg nagyon, azt szeretném tanulni, és hol máshol lenne erre lehetőségem, ha nem gyógyszerészen? = )
Utolsó: te is Pestre jössz?
A kis falusi gyógyszertárakban még mindig sok a férfi patikus. Attól, hogy gyógyszerészeti asszisztensek is dolgoznak (nők), attól még nyugodtan legyél az, ami szeretnél. Egyik ismerősöm is (fiú) most végez Debrecenben a gyógyszerészetin.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!