Tudnátok írni 200-250ezer fizetésű szakmákat? Mitcsináljak, hová menjek?
Pályaválasztás előtt állok.
Szüleim elakarnak küldeni info szakra, de én nem vagyok oda az informatikáért.
Szóval nem tudom hogy mit akarok :(
Ők is csak küldeni akarnak valahova.
3-mas 4-es tanuló vagyok. És azért kell a 200ezres kereset mert a mai nap az albérlet eléggé drága.
(Csepelen lakom.)
3-4es jegyekkel hogy akarsz infora járni?
Már nem sértésből de gondolom nem matek fizika info ezek alól a kivétel...
Már pedig egyik se lesz könnyebb ezek közül.
Elvagy maradva utolsó!
A minimálbér 130ezer forintra számítható ki.
Én csak szakmákat akarok hallani nem kritikákat pfff...
Szakgimnázium/gimnázium után meg el lehet menni főiskolára/egyetemre, ha nem tudnátok.
Olyan írjon aki tudja hogy mit ír (márha létezik ilyen) s ne olyan aki csak lehordja a másikat!
Köszönöm!
a minimálbér 180.000:D forint hol éltek ti :D
100 ezer körül van a minmálbér nettóban..
Egy jó szakmával kezdés után 1-2 évvel is meg lehet keresni ennyit nettóban, ha ügyes és talpraesett vagy, és szereted amit csinálsz.
Pl. CNC programozás, hegesztés, villanyszerelés. Gyárakban műszaki karbantartók simán keresnek ennyit.
Nem 5x8 órában, de pincér, szakács is kereshet simán ennyit Budapesten.
Ezen kívül sokféle diplomával (mérnök, infós, közgazdász, jogász, stb) is lehet ennyit és még többet is keresni, de ahhoz azért már jobb jegyek, használható nyelvtudás és nem egyszer szerencse is kell.
Viszont az életedet te alakítod. Valószínűleg lehetnél 5-ös tanuló is, ha igazán rászánod magad. Tájékozódj, hogy mi tetszik Neked és az alapján dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!