Van olyan oldal, ami részletezi a gyerekek továbbtanulási nehézségeit a szegénység miatt?
kerestem google-ben ,de nem sok mindenre bukkantam.Nem találtam olyan oldalt,ami részletesen foglalkozik ezzel.
tudtok tippet adni?
előre is köszi
(törire kell)
Erre fejből is egy csomót lehet rizsázni, nem azért mondom. Attól függ milyne továbbtanulás. Középsuli? Drága a könyv, a menzakaja, sok az osztálypénz, egyéb költségek, pl osztkirándulás befizetése, tanároknak ajándék alkalmakkor, kötelező osztálykarácsony stb
Felsőoktatás? Költséges szakon a tandíj horror, 200ezer körül van a gagyibb helyeken is, a jegyzetek eredetiben darabja 3-4-5 ezer, orvosin még több, vidékieknek az albérlet/kolesz/oda-visszaút fizetése, vizsgadíjak, túl sok felvett kredit után fizetni blablabla
Pontosítsad kicsit...
úgy általánosságban gondoltam,de már találtam egy nagyon jó oldalt,ahol minden le van írva
de azért köszi a válaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!