Cukrásznak hol tanulhatok, ahol tényleg érdemes?
Figyelt kérdés
Tudnátok írni olyan gimnáziumot, szakközépet, tanfolyamot, bármit, amit ha elvégzek, van esélyem cukrászként elhelyezkedni? Tényleg komolyan ezt szeretném csinálni, és jó helyen szeretnék tanulni, ahol megéri, mert kifizetődő később.
Leginkább szakközép érdekelne, de ha más jobb, akkor az is...
Budapesten lakom, tehát ott, vagy a környékén lenne a legjobb. Úgy hallottam sok mindenkitől, hogy a Gundel szakközépre nem érdemes bekerülni, mert borzalmas, de persze ez csak hallomásból tudom, nyugodtan cáfoljátok...
2017. nov. 13. 23:35
1/2 anonim válasza:
A Krúdy Gyula Gimnázium, ott vannak szakok is, én is oda szeretnék menni :), de az sajna Győrben van... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!