Mit tanuljak ha mérnökinformatikus karra jelentkezek?
Matek 1, Diszkrét matek, Algoritmizálás, C programnyelv, Fizika, esetleg közgáz fordul elő töltelék tárgynak vagy vállalat irányítás vagy másnéven vállalati közgáz.
Számítógépek működése: számítógép architektúrák és operációs rendszerek. Második félév általában számítógép hálózatok.
Egy ismerősöm járt oda egy kevés ideig, majd Győrben mérnökinfóra járt, ahová én.
Megkaptam a jegyzeteit is, így van tudom, némi eltérés a tárgyak félévenkénti felosztásában, de ezekkel biztosan nem fogsz mellé, amiket írtam, mert mindenhol ez az anyag szinte.
Ha mégsem: akkor majd a következő válaszadók megírják remélem.
3. vagyok:
ha esetleg témakörökkel van kapcsolatban konkrét kérdésed, írj nyugodtan, szívesen segítek.
Miért ment a pannonegyetemből Győrbe?
Csak mert már nem egy ilyenről hallottam
5-ösnek:
Az ismerősöm egyszerre csinálta a mérnök infót és talán a gépészmérnökit vagy programtervezőt...?
Az infót Győrben csinálta, de a másikat (lényegében mindegy mit), azt pedig Veszprémben is.
Talán munka miatt költözött oda egy rövid időre...
És volt olyan tárgy, amit fel tudott venni mindkét szakhoz Veszprémben.
Bonyolultabb helyzet, nem tudom a részleteket annyira.
Fizika szerintem csak mérnökinfóra kell, de egyetemenként változó. Győrben nincs első félévben. Máshol van.
A matekok egymásra épülnek mindig.
Itt egy kicsit gyakoroljál matekot:
Aztán nézd meg milyen prog nyelven folyik a programozás az első félévben, a tantárgyi tematikákban, ha megnézed a mintatantervet, és veygél egy könyvet és kezd el tanulni a programozást a könyvből. Általában C-vel szoktak kezdeni. ANSI C. De lehet nem C-vel kezd a PE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!