Darkzoli kérdése:

Mit tegyek? Szakma keresés

Figyelt kérdés
Sziasztok, 15 éves 10-es srác vagyok. Gimiben tanulok és kezdem már nagyon unni a folytonos tanulást...a gimit végig fogom csinálni de utána nem szeretnék egyetemre menni. Szerintetek milyen szakot kéne válasszak amivel jól eltudnék helyezkedni és jól is keres min. 400 ezer felett? Lehet kimegyek külföldre is de jobb lenne ha itthon tudnék olyan munkát találni. (Erre létszi ne azt mondjátok hogy amit szeretsz...mert én ezzel ink. úgy vagyok hogy azt kellene dolgoznom ami jól fizet..nem azt amit szeretek)

2017. nov. 9. 13:42
 1/2 anonim ***** válasza:
64%

Informatikus vagy vendéglátós.

Bár ha nem akarsz egyetemre menni akkor az informatikus kilőve... nem hisze,. hogy egy OKJ-n vagy magadtól olyan jól meg tudnád tanulni, ha unod a tanulást.

A vendéglátósok jól keresnek hasikerül jó helyre bejutniuk dolgozni, de nincs idejük elkölteni.

A cukrász tesóm mikor új helyre megy a kezdő fizetése közel 300e ft szokott lenni. A felszolgáló barátnőm is 300at keres havonta a szakács barátaim meg 400-500e körül, de van, hogy 26 napot is lehúznak egyhuzamban hétvége/szabadnap nélkül napi 12-16 órában és, hogy ha hotelben szakácsok gyakran bent is alszanak.

Most hiányszakmák egyébként az építőipari munkások is pl kőműves bár szerintem napi 12-13 ezernél nem keres többet.

Vagy egyéb fizikai munkát végzők ilyen olyan szerelők víz/gáz/autó/targonca.

Mást nem tudok amihez ne kellene vagy egyetem, vagy egy zsák pénz.

2017. nov. 9. 14:03
 2/2 anonim ***** válasza:
49%

Pl.

Hegesztő

2017. nov. 9. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!