Miert nem tudok mar ugy tanulni, mint regen?
Figyelt kérdés
Az a problemam, hogy nem tudok mar tanulni. Hiaba tanulok megfelelo kornyezetben 2-3 orakat, masnapra semmi nem t marad meg. Regen ez nem volt jellemzo, tizedikes vagyok, kilencedikben alig tanultam 1 orat, huzos napokra 2 orat es meg is nagyon jo eredmenyeim voltak. Elkezdodott a tizedik osztaly es semmi sem marad meg a fejembe, olyan mintha feleslegesen ulnek elotte 2 vagy tobb orakat. Najo, az tulzas, hogy semmi sem, de nem sok minden. Nagyon elkeserit ez az egesz, ugyerzem hogy hiaba probalkozok feleslegesen minden erofeszites, es igy semmi motivaciom sincs. A tanulasi technikamon nem valtoztattam, ugyanolyan mint tavaly, megsem ugy mukodik. Az alvashiany okozhatja? NMagyon keveset alszok hetkoznap, 10kor vagy fel11kor fekszem le, 5kor kelek, mert bejaros vagyok. Sok az oraszamom, altalaban 4re erek haza, de van hogy fel6ra ha tobb oram van. 5kor leulok tanulni vagy 6kor szinte este allok fel. Oda az egesz napom, tiszta monoton, minden hetkoznap ez megy. Vagy az is lehet, hogy csaladi zurok miatt nem megy ez a tanulas tema? A szuleim most valtak, elkoltoztunk. Talan ezt kene magamban rendbe tenni? Vagy mit tegyek, hogy hatekonyabb legyen a tanulasom, minel kevesebb ido alatt? Vagy ez most csak egy ilyen idoszak az eletemben es majd elmulik?2017. nov. 8. 21:05
1/1 anonim válasza:
Sok minden befolyásolja azt, hogy milyen eredményt érsz el, de legfőképp a kitartás, az érdeklődés és a kikapcsolódás befolyásolja. Ahogy olvasom, elég kevés időd van magadra, hétvégén azért csinálsz olyat, ami kikapcsol szellemileg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!