Melyik nyelvszakot válasszam?
Egyszerűen nem tudok dönteni. Skandinavisztika és szlavisztika között vacillálok. A skandi viszonylag könnyű lenne nekem, mert angolul és németül is beszélek, és nagyon szeretem az északi kultúrát, a metálzenét, szóval testhezálló lenne a szak. De a szlavisztika is vonz, az orosz és a lengyel is. Ez inkább ilyen Ká-Európa kattanás, a lengyelek történelme, mentalitása hasonlít a miénkéhez, az orosz meg egy gigakultúra még most is, tonnányi irodalom, film van, amit csak a nyelv birtokában ismerhetnék, ami nagyon szép csengésű szerintem.
Valószínűleg ezt a három szakot jelölöm meg, de fogalmam sincs, hogy fogok köztük dönteni, mert a pontom szerintem mindegyikre elég lesz. >.<
en a lengyel orosz teruletek fele nyitnek
skandinav teruleteken beszelnek angolul nemetul....\tehat csak a komunikacio megoldva.
Szlav teruleteken sokkal alacsonyabb a nyelvtudas ... emiatt szerintem a szlav irany ...
szerintem ...
... elfogult is vagyok mert Lengyelorszagban elek.
ha kell jo lengyel tanulashoz anyag ... szolj
én is hasonloan jartam,etkn vagyok de nem tetszik.
lengyelre szeretnek en is menni.remelempotfelvételin inditjak a szakot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!