Hova tudnék tovább menni?
Figyelt kérdés
Szóval, szeretnék segítséget kérni hogy hova tudnék menni tovább érettségi után, felsőoktatási intézménybe?
Emelt Történelem és Informatika érettségivel.
A többi érettségi tantárgyból a négyes szint megvan.
Most nem az a lényeg hogy minek szeretnék menni, hanem az hogy mik a lehetőségeim így evvel a végzettséggel.
+ Véleményetek szerint esélyem lenne a Szegedi Tudományegyetem Bölcsész karára járni?
Előre is köszönöm az értékelhető válaszokat.
#továbbtanulás #érettségi #felsőoktatás #történelem #informatika #Szegedi Tudományegyetem #bölcsész #régészet
2017. nov. 5. 16:00
1/3 anonim válasza:
Jelentkezhetnél bármilyen informatikai képzésre, és igen bölcsészettudományira is, pl. történelem és régészet. Vagy olyan nyelvszakokra, ahova nem elvárás az emelt szintű érettségi idegen nyelvből.
2/3 anonim válasza:
Ha van érzéked az informatikához, akkor próbáld meg azt, jól fizet. A törivel nem tudsz sokra menni, régészeket nem keresnek.
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok:
Hacsaknem szeretnél tanár lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!