Milyen esélyem lehet?
Sokkal nehezebb lesz egyszerre a két egyetemre járni. A mentőtiszti nem könnyű, nagyon nem. Iszonyatos a bukási ráta (első félév után kb 50%, a későbbiekről ne is beszéljünk). Tapasztalatból mondom és úgy, hogy nekem jobban sikerült az érettségim.
Gondolkodj el rajta, hogy megéri-e neked ennyi cécó azért, hogy aztán egy félév után döntened kelljen, hogy melyiket folytatod.
Ha mindenáron 2 diplomát szeretnél, akkor inkább csináld egymás után vagy váltogasd a passzív féléveket, egy évet ide, egy évet oda jársz. Úgy kevesebb az esély, hogy belebuksz.
rendben, köszi a választ!!
ami még érdekelne, h érettségizhetnék kémia helyett egészségügyi alapismeretekből? úgy h suliba sosem tanultam?? mennyire könnyű az az érettségi emelt szinten? erről vmit nemtudsz?:) v vki?:)
Első vagyok.
szerintem ha sohasem tanultad akkor felejtsd el az emelt szintet. Még azoknak is nehéz akik 4 évig tanulják heti több órában.
Inkább a kémiával próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!