Milyen iskolákat kell elvégezni hogy a építész mérnök legyek? Jó iskolákat szeretnék.
kapaszkodj a székedbe:
ahhoz hogy építészmérnök legyél, építészmérnöki osztatlan (5 éves) képzést kell elvégezned
ajánlom a BME-t rá
sok sikert
Látom, hogy az olyan szuperintelligens beszélő ősemlősök, mint te, nem értik a szarkazmust.. bocs, én kérek elnézést, tényleg (ez is szarkazmus volt, csak hogy ne okozzon fejtörést)
De a kedvedért akkor kicsit egyszerűsítem a fenti kommentem hátterét:
A kérdező által feltett kérdés egyértelművé tette, hogy az adott munkafolyamathoz, amit végezni kell, építészmérnöki iskolát kell elvégezni (most kapaszkodj meg) az általa gyerekesen buta kérdést próbáltam meg kifigurázni, ami szemmel láthatóan nem mindenkinek esett le -de ez nem a te hibád- és ebből pedig konfliktus lett. Bízom benne, hogy ezzel a kis okfejtéssel eloszlattam kételyeid azon téren, miszerint én tudatosan, mindenféle háttérinformáció hiányában a bölcsész szakot javasoltam neki, hogy azzal próbáljon További szép napot, te setét tulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!