Kommunikáció és médiaszakon milyen előadások/szemináriumok vannak?
Akik olyan szakon tanulnak, vagy többet tudnak erről a szakról segítsenek!
Esetleg linket is adhattok, annak nagyon örülnék!
/Kíméljetek az olyan válaszoktól, hogy tanuljak mást! Engem ez érdekel, ezt akarom csinálni!/
Előre is köszönöm!
Milyen előadások vannak?-másfél órásak:)hülyeségen kívül:)
Én oda járok,(most végzek),nem egy nehezen elvégezhető szak.(mondjuk ez biztos suli,és tanár függő is)Ha érdekel az újságírás akkor hajrá,tanulsz antropológiát,médiapedagógiát,médiapszichológiát,film készítést,társadalom törit,stb.
Ez attól függ, hol szeretnéd tanulni. Minden suli maga állítja össze a szak tantervét.
Ahol én tanulok - Corvinus - ott ilyen tárgyak vannak kommédián:
Alapozó tárgyak: Szociológia, Politikatudomány, Statisztika, Közgáz, Közjog, Filozfia stb. (ezek minden T-karos szaknál megegyeznek)
Szakmai tárgyak: Politikai szövegek szerkesztése és írása, A pszichológia alapjai, Médiatörténet, Média-gazdaságtan, Konfliktusmenedzsment, Beszédtechnika, Vizuális kommunikáció stb. Plusz felvehetőek tárgyak idegen nyelven is.
A 3. évtől a 2 szakirányon (közéleti kommunikáció, szervezeti kommunikáció) szintén vannak érdekes és már specifikusabb tárgyak.
A szakot viszont nem kommentálom, ahogy kérted :)
zskf-en: pszichológia, szociológia, politológia, filozófia, nyelvészet, jogi- és közgazdasági ismeretek, kommunikációkutatás, beszéd- és írásművelés, informatika, társadalmi kommunikáció, nemzetközi kommunikáció, művészet és vizuális kommunikáció, sajtó és média, film- és videokultúra, multimédia és hálózati kommunikáció, válságmenedzsment, helyi közszolgálat és közkapcsolatok, Public Relations, tárgyalástechnika és prezentáció.
2 szakirány: filmes komm., üzleti komm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!