Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jó szakma a jogi asszisztens?

Jó szakma a jogi asszisztens?

Figyelt kérdés
érdemes a mai világban jogi asszisztensnek tanulni?
2010. máj. 29. 11:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én is ezt tanulom, hát magában sztem karcsú, mert nem tudják a fejesek, hogy mire is lehet alkalmazni egy jogi asszisztenst szal még viszonylag új ez a képzés, és nem nagyon alkalmaznak senkit,(és kb 70-70ezeret tudsz vele keresni ha szerencséd van 100) vidéken gyakorlatilag semmi esély pesten nagyobb a munkavállalás lehetősége én is azért tanulom mert tavaly nem vettek fel egyetemre, de majd szeretnék menni, mert diploma meg okj már sokkal jobb mint magában egy okj
2010. máj. 29. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
32%

Titkárnő. Egy ügyvédi irodában maximum egy van, mert ugyanazt megcsinálják a jelöltek és a gyakornokok; olcsóbban, ők ráadásul még finom szendvicset is csinálnak és nem panaszkodnak.

Joghallgató

2010. máj. 29. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:

nem! még jogásszal is dunát lehet rekeszteni, nem még ezzel... mind2 sz@r!!!

egyetemen dolgozom, ezért javaslom, hogy komolyabb dolgot tanulj, és e mellett a bölcsészt is felejtsd el, ha nem akarsz majd éhen halni!

32L

2010. máj. 29. 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:
nem, az egy vicc szakma
2010. máj. 30. 13:18
 5/8 A kérdező kommentje:

akkor mi a rossebbbet tanuljak,amiből nem fogok éhen halni???????

Rendezvényszervezés?Nemzetközi kapcsolatok?

Művelődés szervező?

Melyik legyen?????

2010. júl. 1. 14:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Ami válság idején is működik az az élelmiszerrel kapcsolatos dolgok (pl. pék), illetve a hiányszakmák és amiből kereslet van például, gázszerelő, villanyszerelő, autószerelő, autóvillamosság, klímaszerelő(bár ez nem annyira), vagyonvédelmi rendszer-szerelő. Tehát a növekvő bűnözés miatt az emberek biztonságban akarják tudni a vagyonukat és személyüket -> biztonsági szakma is virágzik. Amiket írtam, ha ügyes valaki akkor ezekből biztosan nem hal éhen akármilyen is a helyzet.
2010. júl. 2. 11:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen,de lány vagyok:(
2010. júl. 2. 15:42
 8/8 anonim válasza:

Szia,

jelenleg ott tartunk hogy hiába újították 2006-ban az Országos Képzési Jegyzék szakmáit, ha egy intézményben nincsen megfelelő számú jelentkező a képzésre, nem fogják azt elindítani. És mint látszik, nem igazán jelentkeznek az emberek a hiányszakmákra, mindenki adminisztratív, irodai munkát akar...

Én azt tanácsolom neked, próbálj több lábon állni, többféle képesítést szerezni. Én is most végzek egy jogi asszisztens képzést, de emellett egyetemere is járok.

Sose tudhatod mi fog jól jönni...

2011. máj. 6. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!