Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a leírtak...

Mi a véleményetek a leírtak alapján, hol lehetne elhelyezkednem?

Figyelt kérdés

17/F

A pályaválasztás elég nehéz kérdés, jelenleg én is ezzel küszködöm. Egy szakgimnáziumban tanulok, végzős vagyok. Három évvel ezelőtt gondoltam azt, hogy a rendészet nekem való. Ahogy teltek az évek, és rájöttem ezen pálya sajátosságaira, inkább elengedném ezt.. aki jobban benne van a témában, tudja is miért. Fontos az, hogy ne hazugságban éljük le az életünket, vagyis olyat csináljunk, amit szeretünk is. De nyilvánvalóan a pénz is fontos, hiszen el kell tartanod magadat, a családodat is. Rengeteg pálya orientációs tesztet elvégeztem már, de hiába mind. Erősségem a jog, tesi. Szeretek sportolni, az alkatom is megvan hozzá. Foglalkozom sportfogadással, ami szintén eléggé jól megy. Szeretem a természetet, az állatokat, de a körülöttem nyüzsgő emberek érzetét is. Változatosságot igényelek, hamar megunom a monoton dolgokat.(irodai munka). Szeretem a problémákat megoldani, a terveimet, céljaimat teljesíteni. Másokon segítek, törekvő és határozott vagyok. Kreatívnak, vezetői egyéniségnek gondolom magam, jól kommunikálok, az akadályokat remekül veszem, könnyen ismerkedem.

Minden lehetséges és értelmes választ elfogadok, és meg is köszönöm nagyon! Minél többet írtok, annál jobb. :)

2017. okt. 14. 11:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Legyél mérnök! Matek fizika hogy megy? Na meg persze nem csak ebből a kettőből áll a szakma. Kell hozzá jó kommunikáció, vezetői képesség, meg esetleg némi pénzügyi ismeret, és tiéd lehet a világ. El tudsz persze helyezkedni vele olyan helyen ahol monoton munkát kell végezni, de ha valamiben igazán jó vagy akkor olyan csapatba is kerülhetsz ahol változatos és kreatív munka folyik. Aztán ugye nem utolsó az sem, hogy egész jól kereshetsz.
2017. okt. 14. 14:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos a matek és a fizika pont nem az erősségem, de köszönöm az ötletet! :)
2017. okt. 14. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!