Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanárképző osztatlan levelezői...

Tanárképző osztatlan levelezői (lehet esti tagozat is) állami finanszírozásában? Nincs ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Osztatlan tanári szakra szeretnék felvételizni jövőre, konkrétan Biológia-Történelem. Mennyi pont kell ahhoz hogy állami fin.ban legyek??

Amit találtam az az ONA! Nekem OLA kellene... :))

És amit nem találok, az a LEVELEZŐ... létezik hogy nincs levelezői tagozaton indítva? Lehet hogy én vagyok a hülye... Köszi a segítséget előre is.

2017. okt. 4. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Megnéztem. Levelezőn nincs ilyen párosítás. Sőt, fokozom: külön-külön is csak OLK van, azaz költségtérítéses.

[link]

2017. okt. 4. 15:54
 2/9 A kérdező kommentje:

Szia! Nagyon szépen köszönöm hogy megnézted, és válaszoltál.

Linkelek ide egy oldalt:

[link]

most itt meg írja hogy OLA, de akkor felvételizni mért nem engedi, illetve majd engedné...?

2017. okt. 4. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Megnéztem, amit küldtél.Történelem nincs ilyen párban:-(

Természetesen létezik, hogy nem indítják levelezőn..

Idén nem volt meghirdetve, de ez nem jelenti, hogy jövő évre nem lesz. December körül jelenik meg a friss felvételi tájékoztató. Akkor is nézd meg:-)

Ja, és a ponthatár nappalin ennyi volt idén:367

2017. okt. 4. 19:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm meg egyszer a választ! Amit küldtem ott történelem szak van OLA képzésben, csak nem biológia párossal. A pint amit írtál az az állami finanszírozás ugye?
2017. okt. 4. 20:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, van töri, csak nem biológiával.

Igen, ez az állami finanszírozású képzés pontszáma.

És még valami: azt ugye tudod, hogy történelemből emelt érettségi szükséges?

2017. okt. 4. 21:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom...májusban lesz az emerre érettségim! Nagyon szeretném 80%-ra megírni, mert úgy kb 390 pontom lenne, ha minden össze jön! Tegnap különben végig néztem szinte minden sulit, és sehol nincs a legördülő lehetőségek közül állami finanszírozás, illetve levelező...Takan a lég tisztább az lesz, ha beszélek az iskolával. Nagyon köszönöm s segítséget. 😊😊
2017. okt. 5. 07:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Szia! Fel hívtam ma a sulit, és azt mondtak hogy lesz levelező állami finanszírozásban, decemberében kerül fel a felvi.-re! Kicsit meg nyugodtam. Mostmár csak a pontok vannak vissza 😀 köszi hogy írtál!
2017. okt. 5. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Örülök. Akkor hajrá:-). Majd jelezz, hogyan sikerült:-)
2017. okt. 6. 05:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia! Most találtam meg a kérdést, jó régi, de vissza írok, hátha nézed még! Nem indult levelező tagozaton biológia töri tanár, illetve indult, de az tőlem olyan 500 km-re van, úgyhogy nem mentem arra. Nagyon el voltam keseredve, de végülis meg oldottam. Felvételiztem tanitónak, miután beszéltem az egyetemmel, levelező állami, ELTE. Most a tanítói végzettség birtokában műveltség területnek a természet ismeretét választom, amit 5-6, osztályban tanithatok, így 4 év, utána pedig megcsinálom a mastert történelemből, ami 2 év, meg lehet a kémiát, vagy bioszt. Úgyhogy nem teljesen sikerült amit szereztem volna, de így volt logikus, úgyhogy tanító és tanár leszek 😀☺️
2018. júl. 28. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!