Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet egyszerre vinni ezt a...

Lehet egyszerre vinni ezt a két szakot?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék tanító néni lenni, de érdekel a gyógytornász szak is. Az anyukám a tanítókat színvonalon alulinak tartja és úgy gondolja, alig fogok valamit keresni, és azt is megkaptam, hogy én ennél okosabb vagyok. Tudom, hogy egy tanító néni nagyon keveset keres, ezért arra gondoltam, hogy elvégzem a gyógytornász szakot is és akkor maszekolhatok mellette. Szerintetek lehetséges az, hogy elkezdem a Semmelweis egyetemen a gyógytornász szakot, aztán következő évtől meg az ELTE-n a tanítóit? Vihető ez egyszerre?

2017. okt. 4. 11:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, van benne egy hiba, ezt javítom: az anyukám a tanítói szakot tartja színvonalon alulinak.
2017. okt. 4. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyógytornászhoz én a helyedben inkább gyógypedagógiát végeznék. De egyébként lehetséges egyszerre végezni, csak valamelyik egyetemen kedvezményes tanrendet kell kérni.
2017. okt. 4. 14:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi az a kedvezményes tanrend? Nem is tudtam, hogy van ilyen...
2017. okt. 4. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, hogy csak vizsgázni kell bejarni. De nem vagyok benne biztos. És lehet hog nem is lehet rogton az elejetol kerni
2017. okt. 5. 07:32
 5/5 anonim válasza:
Vagy mindkettore levelezon jelentkezel es a hök segit a vizsgaidopontokkal ahogy az elozo valaszolo leirta
2023. ápr. 12. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!