Ki szeretnék iratkozni esti érettségiről, lehetséges?
Figyelt kérdés
Most iratkoztam be, de érzem hogy nem fog menni, semmit nem értek egyik órán sem. Sosem voltam jó tanuló.
Viszont muterom iratott be, és nem engedi hogy megtegyem.
Tudom hogy így csak elvesztegetett idő, mivel ott sem tudok lenni minden órán munka miatt. Hogyan iratkozzak ki?
Semmit nem értek egyik órán sem. :/
2017. okt. 3. 18:09
1/3 anonim válasza:
Ha van osztályfőnök, akkor jelzed felé a kérésedet, aki elmondja, hogy mit-hogyan.
Ha nincs osztályfőnök, akkor az adott intézmény vezetőjét kell megkeresni, aki biztosan tud segíteni.
2/3 anonim válasza:
Kiskorú vagy még? Bocs de nem értem miért anyu íratott be .
3/3 A kérdező kommentje:
24 vagyok, csak muter akarja hogy legyen érettségim, de nagyon nehéz és nem fog menni. Pedig még csak 2 napot voltam.
2017. okt. 4. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!