Melyik gimnáziumba menjek Nyíregyházán nyelvet tanulni?
Vasváris vagyok.
Jelentkezz hozzánk nyugodtan, nagyon jó suli! Megadja a kellő alapokat a felsőoktatáshoz. Megfelelő a közösség és a tanári kar is. Mindegyik tagozattal meg vannak elégedve az oda járók.
Egyedül a tesi a tagozatot nem ajánlom! Egy vicc az egész, vasváris szemmel is! Bunkók, beképzeltek, nem tanulnak, rontják a suli átlagát. Utálják őket a tanárok és diákok is.Tisztelet a kivételnek. Remélem hamarosan végleg belátha a vezetőség is, hogy nincs értelme indítani.
Ezt a városi legendát, hogy nehéz a tesink, felejtsétek már el! Igen, nehéz, TESI TAGOZATON. A többieknek nem hajtják ki a belét, nálunk elég minimális a tesi, a tanár is elnéző velünk. Ráadásul csak heti háromra kötelező bejárni, azt meg túl lehet élni!
Krúdyról, Kossuthról, Kölcseyről, Zrínyiről vélemény?
(tudom, hogy nincs mindenhol nyelv)
A tesisek egyetemen is bunkók.
Vasvári, többi sznob iskola.
Szia!
Krúdys vagyok, és imádom! Igaz nem nyelves suli, viszont vannak tanárok, akik nagyon jól tanítanak (én szerencsére olyat fogtam ki angolból). Nagyon jó a légkör, mindenki megtalálja a "maga társaságát", még a legkülöncebb ember is.
Egyik legjobb barátnőm pedig Kölcseys, és ő is csak jókat mond (annyi problémája van, hogy a Kölcseyben "sosem betegednek le a tanárok, minden órát megtartanak", Krúdyban pedig (ahova én járok) azért van hetente 2-3 lyukas😂) Azt mondja, ott is nagyon jó a társaság, a nyelvoktatás pedig tényleg kiemelkedő (ugye a városban ez a két legjobb suli, csak a Krúdy reál, a Kölcsey pedig humán).
Ha kérdésed van, vagy esetleg szeretnéd, hogy meséljek, akkor írj privátban, és szivesen válaszolok!
És ez egyáltalán nem igaz, hogy szomb iskola (sem a Krúdy, sem a Kölcsey)!
(Előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!