Hogyan kivitelezhető?
Figyelt kérdés
10.osztályos Vendéglátós vagyok. Már a nyáron eléggé kipurcantam, de mivel jó az osztályközösségünk és a gyakorlat csak egy hónap volt, gondoltam végig csinálom, aztán szeptembertől munkahelyet váltok. Viszont az a helyzet, hogy ahol, most vagyok, itt se jobb. Töredelmessen bevallom, se a türelmem, se az önbizalmam se a gyorsaságom nem passzol a vendéglátásba. (A diákokra vonatkozó jogokból hozzáteszem semmi nincs betartva, tehát túlóra dögivel, vasárnap is meló és szünetekben is. Nem mellesleg lekezelőek.)De nem is ezek a legrosszabb dolgok, hanem az, hogy sokszor telljesen rástresszelek. Nem érzem már, hogy megéri ez nekem. Lényeg, hogy szeretnék lemenni esti tagozatra és inkább tanulni. (megértem már miért mondják a felnőttek, hogy jobb ha tanulok:c) Viszont mivel az évet 15 évessen kezdtem meg, úgy tudom csak jövőre mehetek le. Ezt az évet még kibírnám, csak nem akarok több időt veszíteni. Valahogy nem megoldható, (szeptemberben töltöttem a 16-ot) idén váltanom, vag mindenképpen marafnom kell a tanév végéig? 16\l2017. szept. 27. 19:44
1/1 A kérdező kommentje:
*maradnom, *vagy
2017. szept. 27. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!