Nagyon tanácstalan vagyok! Érettségim van, szeretnék OKJ-s tanfolyamra menni, de elképzelésem sincs, hogy mi lenne nekem jó? 20/L
Sok minden érdekel, átrágtam már magam annyi szakon (informatikától kezdve szakácson,környezetvédő dolgokon át a szociális ápolóig..)
Hogy tudnám eldönteni? Az a baj, hogy sok minden érdekel..felületesen, de félek, ha belevágok akkor beletörik a bicskám..nem vagyok egy kitartó ember sajnos, ezt be kell vallani:( :'( matek, fizika stb. reál dolgok nem érdekelnek.
Szeretem az embereket, állatokat, jól esik ha segíthetek. Informatika áll legközelebb hozzám, de sajna a programozás nem megy, más infós munkahelyek telítve vannak, nem lenne értelme szerintem ilyet tanulni..irodain is gondolkodom, de mit? mert sok "irodai" képzés is van..
Légyszi segítsetek! Bár így nehéz, ha nem ismertek..
köszönöm a válaszokat előre is!
Szia, a helyzet dettó én. Én azóta már letettem a voksomat, tudom mit karok.
Én írtam egy pályaválasztási tanácsadónak, részletesen magamról, miket szeretek, milyen tanórákat, és mik atz erősségeim, leírtam kb mik jutottak eszembe amivel foglalkoznék. Visszaírt nekem, és ajánlott az írásom alapján kb 4 dolgot, az egyik bejött, azt szeretném majd. Bár mellette bevallom, nekem van más szakma is ami érdekel, majd azt is megcsinálom, én is ilyen vagyok, szeretem a változatosságot. Én is már sok minden szerettem volna lenni, pont amiatt, mert sok minden érdekel.
Azok közül a szakmák közül amik érdekelnek, olvass utána, tudj meg róluk mindent, mik a tantárgyak, és leírást. Ez is sokat segít, lesz róla bele látásod. idővel te is találsz olyat, amit szeretsz.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!