Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 36 évesen érettségivel milyen...

36 évesen érettségivel milyen főiskolára menjek, úgy hogy humán beállítottságú vagyok?

Figyelt kérdés
Sajnos az élet úgy hozta,hogy érettségi után elkellett menjek dolgozni.Mára már "mindenem"megvan,viszont rájöttem arra,hogy ha nem tanulok,nem viszem semmire sem.A fizikai munkát pedig 10 év múlva nem tudom hogy fogom bírni.A pszichológia mindíg is nagyon érdekelt,de nem tudom,hogy ilyen idősen lehet-e még belevágni?Vagy valami tipp esetleg,hogy mit érdemes tanulni manapság ilyen idősen?Köszi!
2017. szept. 23. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kb bármibe bele lehet vágni. Viszont a pszichologíával nem sokra mész, rengeteg van belőlük és nem lehet elhelyezkedni. Viszont ha ez az álmod hajrá.
2017. szept. 23. 16:26
 2/4 anonim válasza:
0%
Nen igaz hogy nem lehet elhelyezkedni,@. Pesten vagyok pszichológus, havi 700 ezret keresek
2017. okt. 7. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Igem te. És a többi több ezer? Egyre népszerűbb a dolog, boldog-boldogralan annak tanul.
2017. okt. 7. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Jaj,hagyjuk már a pszichológiát!Mindenki pszichológiát akar tanulni,mert most az a menő.Keresni meg nem lehet vele.A szakvizsgáig ingyen dolgoznak,mert sehol nem találnak munkahelyet.Egyébként azt mondják,pszichológiát leginkább az tanul,aki elsősorban saját magát akarja gyógyîtani.
2017. nov. 11. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!