Informatika vagy Orvosi?
Üdv!
Lassacskán a pályaválasztás mérföldkövénél járok (2 év), de nem tudok biztos válaszokat semmivel kapcsolatban.
Az orvosi pálya érdekelne elsősorban, de az informatika is nagyon meg fog. Esetleg nincs a kettő között átmenet?
Orvosival a problémám a nagyon sok tanulás, és a sok sok év (6-7 év). Az informatikával kapcsolatban meg a matek miatt aggódom leginkább, és nem tudom hogy merre tovább onnan (esetleg hogy addigra nem lesz -e telítettség).Van e olyan informatikai irány ág ami annyira nem matekos? Mi kell az egyetemi felvételhez? A fogorvosi képzéshez ugyan annyi idő kell mint a "sima" orvoshoz? Az informatikában milyen pontos irányok vannak? Az orvosin belül milyen féle és fajták vannak amik nem horror ideig tartanak befejezni? Melyik éri meg inkább a jövőben?
Az a legnagyobb bajom hogy bizonytalan lettem a sok tanár miatt, és nem tudom hogy mi merre pontosan.
Válaszokat előre köszönöm! :)
17/f
A fogorvosi képzés kicsit rövidebb, mint
az ált. orvosi képzés (öt éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!