Környezetvédelemmel szeretnék foglalkozni, melyik egyetemre/főiskolára lenne érdemes menni?
És azon belül? Önmagában az, hogy a környezetvédelemmel szeretnél foglalkozni, nem nagyon szűkíti le a dolgot, hiszen ez egy elég komplex tevékenység, számos különböző diplomával el tudsz helyezkedni ilyen területen.
Ezek közé tartozik az agrár képzések nagy része, a természettudományos képzések többsége (ideértve az ilyen szakos tanári képzéseket is), a műszaki képzések közül pár (pl. környezetmérnöki, vízügyi üzemeltetési mérnöki), de akár jogi vagy gazdaságtudományi képzést is végezhetsz, hiszen ezeknek is megvan a maga környezetvédelmi vonatkozása, és ilyen szakemberekre is szükség van.
Döntsd el, hogy ezek közül mi érdekelne, vagy még inkább, hogy konkrétan mivel szeretnél foglalkozni!
Valami olyasmit szeretnék, amivel tényleg tehetek is valamit. (nyilván az itthoni környezettudasságon kívül) Igazából próbáltam utánnanézni, de csak a környezetmérnököt találtam.
De még csak tizedikes vagyok, azért lenne fontos, hogu tudjam milyen faktot válasszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!