Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Informatika emelt vagy fizika...

Informatika emelt vagy fizika középszintű érettségi a könnyebb?

Figyelt kérdés
Esetemben már rendelkezem egy informatika középpel, fizikából is jó vagyok...

2017. szept. 18. 09:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Az info emeltben egyedül a programozás ami nehezebbnek mondható, de kellő gyakorlat mellett az sem vészes. A fizika közép pedig szintén egyszerű, de kellő gyakorlás hiányában ez is kifoghat rajtad. Viszont az emelt több pontot ad így szerintem érdemesebb azt.
2017. szept. 18. 09:15
 2/3 anonim válasza:
Egyik sem vészes, csak hinned kell és tudni sem árt. Meg sokat gyakorolni a korábbi évek példáit.
2017. szept. 18. 09:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is tudom, hogy egyik sem vészes. Én emelt infót tanultam, de végül középszinten érettégiztem, úgyhogy a programozás órákra nem jártam be, de a többi része nagyon könnyű. Ugyanaz mint a középszintű érettségin, szövegszerkesztés, táblázatkezelés, adatbáziskezelés, prezentáció/weblap, csak elviekben egy kicsit nehezebb, de szerintem még így is könnyű. A programozásról már nem tudok nyilatkozni, de az osztálytársaim azt mondták, hogy eleinte bonyolultnak tűnik, de meg kell érteni és később már sok mechanikus, tanulható dolog van benne.

Fizikáról pedig szintén csak ismerősöktől hallottam, de mindegyikük azt mondta, hogy nagyon jó választás volt a részükről mert könnyű volt.

2017. szept. 18. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!