Ki tanul/tanult gyógytornásznak? Lenne pár kérdésem, bővebben lent.
- SZTE-ETSZK, utolsó év.
- A felvi.hu-n megtalálod, milyen tárgyak közül választhatsz.
- Kezdetben kollégista voltam, szép volt, jó volt, de ma már semmi pénzért nem mennék vissza. Ez egy tanulós szak, és nem csak vizsgaidőszakban kell teljesíteni, valamint sok a gyakorlat, amin nem hátrány aktívnak lenni.
- Majd megtapasztalod, hogy mindenhol vannak, lesznek olyan előadások, amikre felesleges bejárni. Nálunk is voltak, de a többségre érdemes. A hangulat nagyban függ attól, kik lesznek a csoport-, illetve évfolyamtársaid. A tanárok nálunk alapjában véve segítőkészek, de sajnos van(nak) olyan(ok) is, aki(k)nek az órájára minden egyes alkalommal gyomorgörccsel mentem be - típusfüggő.
- Nagyon sok gyakorlatod lesz (hiszen egy gyakorlati szakmáról beszélünk), egymáson (csoporttársak) fogtok gyakorolni, egymásnak fogtok diktálni. Harmadévtől pedig jönnek a klinikumok, és demonstrációs gyakolatok lesznek a klinikán.
Remélem, tudtam segíteni. Ha érdekel még valami, nyugodtan írj privátban.
Nagyon szépen köszönöm a válaszod 😊
Mások véleményét is várom 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!