Bölcsész diplomások! Ki hol helyezkedett el egyetem után? Mit csinál most? És milyen szakon/melyik egyetemen végzett?
Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 16:45
1/3 anonim válasza:
ELTE romanisztikán végeztem francia szakirányon. Logisztikai cégnél helyezkedtem el először, aztán kimentem Franciaországba pár évre, addig recepciós voltam egy szállodában. Most pedig nyelviskolában tanítok meg magántanárként dolgozok még mellette.
2/3 anonim válasza:
McDonald's, Burger King, KFC, Subway, Starbucks
3/3 anonim válasza:
Szintén ELTE, magyar (magyar, mint idegen nyelv tanára). Három felsőfokú nyelvvizsgám van mellé (angol francia, spanyol), egy műszaki cég katalógusait fordítom, és a hosszabb időre Magyarországra költöző vezetőknek, családjuknak tanítok magyart, hol Franciaországban, hol itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!