Szerintetek el lehet helyezkedni majd a jövőben, ha alkalmazott grafika szakon megyek tovább?
17 éves vagyok, nyakamon a pályaválasztás és őszintén még fogalmam sincs, mit szeretnék csinálni a jövőben. Igazából nincs különösebb tantárgy ami érdekelne, ha választani kellene, akkor a biológia meg a rajz.
A rajztanárom szerint tehetséges vagyok (mondjuk szerintem egy kicsit eltúlozza) és mindig terelget a rajz irányába. Pl. azt szeretnéé, ha érettségi után elmennék egy okj-s képzésre, ahol alkalmazott grafikát tanulnék 2 évig. De utána mi lenne? ezzel kell még mennem főiskolára vagy ilyesmire?
Csak mert nem szeretném, ha elpocsékoltam volna 2 évet az életemből, az összes barátom már nagyban az egyetemet meg a főiskolát járná, én meg még mindig nem tartok sehol és még csal egyemre se járok:S
Szerintetek mit tudok csinálni? Mert a tanárom szerint jól tudnék ilyen grafikai dolgokat rajzolni, meg érdekelne is, csak félek tőle, hogy nem állnám meg a helyem, mert most még nem szoktak saját ötleteim lenni. Pl. magamtól, fejből nem igazán tudok rajzolni és ötleteket kitalálni:S
Szerintetek?
Hogyha jó az esztétikai érzéked, akkor én inkább az elektronikus grafikát ajálnom. Abban van a pénz... Webdesignok, logótervek, arculattervezés, animáció, nagyon kreatív kis dolgok ezek. Persze, csak ha érdekel.Szerintem ezekkel jobban lehet keresni, de persze ezekhez is kell kézügyesség.
Amúgy, ha érdekel a biosz és jó is vagy belőle, akkor szerintem ne hagyd veszni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!