Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti voltatok tanácsadónál...

Ti voltatok tanácsadónál pályaválasztás miatt? Érdemes elmenni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok dönteni, hogy mit kellene választanom. Már leszűkítettem a listát, jelenleg két szak között gondolkozom, de úgy érzem, hogy mindkettő érdekel. Teljesen más terület a kettő, más intézmény, más város. Nem tudom, hogy mi alapján kellene választanom, mármint számomra az a fontos, hogy olyat tanuljak, ami érdekel, ami tetszik és szeretem. Tulajdonképpen más, pl. az anyagiak, a távolság, a helyszín, a környezet nem érdekel, ahogy az sem, hogy melyik szakkal könnyebb boldogulni a munkaerőpiacon. Úgy érzem, hogy nekem kellene döntenem, elvégre ez az én jövőm, de nem tudom eldönteni, nem tudom, hogy melyik lenne inkább hozzám illő. Gondolkoztam rajta, hogy talán segítséget kellene kérnem, el kellene mennem egy ilyen tanácsadásra, de nem tudom, hogy így tudnának-e nekem segíteni... A családomra, barátokra nem számíthatok ebben a döntésben, mindannyian azt mondják, hogy ez az én dolgom, én döntsem el és azt válasszam, amelyik szimpatikusabb, jobban tetszik.
2017. szept. 7. 18:25
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam valamikor régen....semmit nem ért, semmit használhatót nem tudott nekem mondani.
2017. szept. 7. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!